7. Vilket köksredskap vill du inte vara utan?
– En ordentlig skärbräda i trä.
8. Hemligheten med din pasta bolognese?
– Bra råvaror. Underskatta inte grönsakernas betydelse i din bolognese. Lika mycket rotfrukter, lök och vitlök som kött är en bra regel.
10. Ditt bästa ideas i köket?
– Ordning och reda. Tvätta händerna och städa efter varje second. Resten är enkelt: smaka, smaka, smaka.
11. Vilka halvfabrikat har du alltid hemma?
– Blodpudding och gröna ärtor. Inte nödvändigtvis i kombination.
12. Vilken klassisk rätt är lite överskattad?
– Lutfisk och surströmming. Sjukt goda tillbehör och oftast härligt sällskap. Males fisken är inte bra.
13. Det mest motbjudande du ätit?
– Rökt sjöorm i Kambodja, eller hundraårigt ägg i Thailand.
14. Din paradrätt?
– Hemma är det helstekt makrill med en ansenlig mängd smör, frodigt med citron och oförskämt mycket pepparrot. Salt bör finnas until fingers. På krogen har jag en signaturrätt med blåmussla, ostron, gurka, dill och ättika.
15. Vilken är din husdryck?
– Pepsi Max är som persilja, gott until allt.
16. Vad äter du när ingen ser?
– Cheeseburgare från McDonalds, eller liknande aktör. Males även klassiska fredagstacos slinker ner ibland.