Det här är världens mysigaste dag på gården! Vi kör lite yoga i solen, äter god mat & frukt, grillar och besöker Häxberget där flest häxor mördades i Sverige. Otroligt sorgligt males häftig plats att besöka.
♥ Läs mer om fasta här: https://bit.ly/3OAeKDj
och här: https://bit.ly/38opMuQ
♥ Yoshinori Ohsumi om fasta & autophagy: https://bit.ly/394Ys4W
♥ Recept på veganska smördegsknyten med kantareller:
– Kantareller.
– Ca 250 ml Oatly matlagningsgrädde.
– 1/2 hackad gullök.
– En skvätt kantarellfond.
– Liten skvätt kinesisk soja.
– Salt & Peppar.
– Ett paket smördeg. (kolla så att den är vegansk)
– Vegansk ost.
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Stek bort vattnet ur kantarellerna.
3. Stek kantareller tillsammans med gullöken tills löken blir lite genomskinlig.
4. Häll i resterande ingredienser & koka ihop.
5. Skär ut mindre fyrkanter ur smördegen och lägg i en muffinplåt för mini-muffins.
6. Skopa ut kantarellblandningen på degskivorna.
7. Toppa knyterna med lite riven ost.
8. In i ugnen i ca 15-20 min tills de fått lite färg.
KLART!
♥ HITTA MIG:
Instagram, MoaMagdalenaa: https://bit.ly/3VCBq88
Mail: information@moamagdalena.se
♥ Utrustning:
Kamera: Sony ZV-1 / Canon EOS 700D + Sigma 30mm f/1,4 DC HSM Artwork Lens
Mikrofon: RØDE VideoMic Professional
Redigeringsprogram: Last Reduce Professional X
Musik: Epidemicsound.com