Helluu! I den här videon visar jag hur man gör en supergod inläggning på pressgurka och smörgåsgurka. Här nedanför hittar du receptet
♥ Pressgurka:
Blir ungefär 1 stor burk full.
– 1 stor gurka.
– 1/2 tsk salt.
– 1 dl vatten.
– 2 msk ättiksprit på 12%.
– 4 msk strösocker.
– Färsk hackad persilja.
♥ Smörgåsgurka:
Blir ungefär 2 1/2 stora burkar.
– 1 liter vatten.
– 1/2 dl salt.
___________
– 4 dl strösocker.
– 3 dl ättiksprit på 12%.
– 6 dl vatten.
– 1 knippe krondill i varje burk.
– 2 msk senapsfrön.
VIKTIGT att sterilisera burkarna innan produkten hälls på. Gör på detta sätt:
Ställ in alla burkar och lock (om locken är helt i metall utan gummiring). Sätt på ugnen på 180. När temperaturen nått 180 grader ställer du timer på 30 minuter. Efter det stänger du av och låter burkarna svalna i ugnen.
♥ HITTA MIG:
Instagram: MoaMagdalenaa: https://bit.ly/3VCBq88
Mail: data@moamagdalena.se
♥ Utrustning:
Kamera: Sony ZV-1 och Canon EOS 90D
Mikrofon: RØDE VideoMic Professional
Redigeringsprogram: Remaining Lower Professional X
Musik: Epidemicsound.com